El Junior desafia de nou un dels tirans de la Divisió d'Honor: l'Atlètic Terrassa


  • Comparteix:

El Junior pot tancar la participació per a la Copa aquest diumenge / Font: Enrico Hockey

El Junior pot tancar la participació per a la Copa aquest diumenge / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí torna a assumir el repte de vèncer un dels grans candidats al títol de la Divisió d'Honor. Aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia serà el torn de l'Atlètic Terrassa, segon classificat i ferit després de caure per primera vegada aquest curs davant el Polo. Els santcugatenc van recuperar sensacions i el cinquè lloc fa una setmana al camp de la UD Taburiente.

Tercer assalt del Junior contra un dels quatre equips grans de l'hoquei estatal. Després de caure amb contundència al camp del RC Polo (3-0) i de fer-ho al Lluís Serrahima de manera més ajustada davant l'Egara, ara és el torn de l'Atlètic Terrassa. L'equip egarenc provarà de fer pagar els plats trencats de la primera ensopegada del curs al Junior, que segueix protegint la cinquena posició.

Tal com explica el porter del Junior, Cesc Mata, la recepta es basa en la paciència.

Cesc Mata

Com diu el nostre entrenador, tenir paciència i ja arribarà el moment de 'cosechar', com diu ells. Simplement el que hem de fer és el que sabem fer.


Tot plegat, amb la classificació matemàtica per a la Copa del Rei a l'horitzó, que es podria signar aquesta setmana sempre que els santcugatencs sorprenguin els egarencs o que el novè, el Pozuelo, empati o perdi. Els de Jorge Dabanch no podran disposar del porter Pere Autonell i tenen el dubte de Marc Perellón, amb un cop a l'ull.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.