El PHC Sant Cugat s'examina davant el cuer, el Santa María del Pilar


  • Comparteix:

El Patí Hoquei espera tornar a vèncer al pav 2

El Patí Hoquei espera tornar a vèncer al pav 2

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí espera mantenir el nivell d'exigència de les últimes jornades davant el cuer de Primera Divisió, el Santa María del Pilar, aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre al pav 2 de la Rambla del Celler. Segons el tècnic dels santcugatencs, Francesc Sucarrats, aquest és el tipus de matx que serveix per avaluar on vol acabar la plantilla a finals de temporada. El rival, últim classificat, necessita reaccionar després d'un nefast inici de temporada.

Sucarrats té clara la recepta: el rival és indiferent, el que compta és el treball de l'equip i mantenir una regularitat. Bé sigui contra conjunts de la talla del Mataró o el Girona, bé sigui contra rivals com el d'aquest cap de setmana, un Santa María del Pilar que pateix per mantenir la categoria i que, fruit d'aquests dubtes, pot situar feixugues variants defensives al parquet santcugatenc.

El tècnic dels vermell-i-negres opina que davant rivals així és quan l'equip marcarà el que vol aquest curs: passar per la categoria amb tranquil·litat, patir per la permanència o aspirar a fites majors.

Francesc Sucarrats

Són d'aquests partits que et diuen on vols estar durant la temporada. Si et vols passejar per la lliga, si vols patir o si vols aspirar a alguna cosa.


Sucarrats tindrà tota la plantilla a la seva disposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.