El Junior guanya al camp del Taburiente i recupera la cinquena plaça a la lliga

Imatge d'arxiu / Font: Enrico Hockey

El Junior guanya a domicili (1-2) davant el Taburiente i recupera la cinquena plaça després de la sisena jornada de Divisió d'Honor. Els blau-i-negres han vist com els canaris els igualaven el gol inicial, però han estat capaços de tornar a posar-se per davant per endur-se els tres punts.

El Junior ha començat el partit més entonat i ràpidament s'ha avançat en el primer quart. El Taburiente, però, no s'ha deixat anar i també en el primer període ha fet gol per arribar al descans amb empat a 1.

La segona meitat ha seguit amb el partit igualat, però un Junior més incisiu ha aconseguit el gol del triomf i ha tingut prou força per mantenir l'avantatge. Amb aquest triomf i la derrota del SPV Complutense a casa davant el Club de Campo, els santcugatencs recuperen la cinquena posició.

El Junior torna a jugar a domicili la setmana vinent i ho farà al camp d'un dels grans de la competició, l'Atlètic Terrassa.