El PHC Sant Cugat fa front als perills d'un Girona farcit de prestigi


  • Comparteix:

El Patí Hoquei va superar un Mataró poderós

El Patí Hoquei va superar un Mataró poderós

El Patí Hoquei Club Sant Cugat encara un nou repte majúscul aquest dissabte a les nou del vespre a la pista del Girona Club Hoquei. Malgrat haver sumat quatre punts en els primers tres partits de Primera Divisió, els gironins aspiren a tot amb una plantilla farcida de noms de prestigi, com el porter Jaume Llaverola i el golejador Raúl Pelícano. Els santcugatencs arriben amb bones sensacions després de desfer-se el cap de setmana passat d'un dels descendits, el Mataró.

Potser el nom de l'equip no crida l'atenció com en altres casos, però no hi ha dubte que el Girona té una de les plantilles amb més possibilitats de Primera Divisió. Als Llaverola, porter amb quatre Copes d'Europa i un Campionat del Món, i Pelícano, màxim golejador de l'Ok Lliga fa tres temporades, s'hi uneixen un grapat de jugadors amb experiència a la màxima categoria, tot plegat amb l'objectiu de dur l'equip gironí a l'esglaó més alt de l'hoquei estatal.

De moment, l'equip no ha protagonitzat un gran inici de curs, si bé la seva trajectòria ha estat ascendent en els tres primers partits: derrota, empat i triomf la jornada passada a la pista del Vilanova. Els que sí que semblen farcits d'optimisme són els de Francesc Sucarrats, que van demostrar l'anterior jornada que poden competir davant tothom: el Mataró va sucumbir al potencial del jove conjunt vermell-i-negre d'un Sucarrats que avisa dels nombrosos perills del Girona.

Francesc Sucarrats

És un equip amb moltíssim cartell. Té campions del món, el màxim golejador de l'Ok Lliga fa tres any i un nivell excepcional.


Eloi Gaspar torna després de la sanció, mentre que Joan Farnés ja estarà a ple rendiment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.