El PHC Sant Cugat femení empata amb èpica davant el Vila-sana

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení empata a 3 minuts del final (2-2) davant el Vila-sana a la sisena jornada de la Nacional Catalana. Les santcugatenques han suat per empatar davant d'un dels conjunts que opten a la part alta de la classificació. Les de Jaume Oms han fallat un penal a 19 segons del final.

Les lleidatanes han començat dominant la pilota, el gran gruix de les possesions i el pes del partit davant del conjunt vermell-i-negre, que s'ha mostrat sòlid en defensa. En un contracop elèctric del Vila-Sana, ha arribat el primer gol del partit, però les de Jaume Oms han respost ràpid mitjançant un penal. A la recta final del primer temps les lleidatanes s'han tornat a avançar, també de penal.

A la represa, el partit ha seguit amb la mateixa dinàmica. El Vila-Sana ha fallat un penal i ha desaprofitat una bona opció per a sentenciar el partit, i les vermell-i-negres han respost amb una allau d'intensitat que ha acabat amb el gol de l'empat a tres minuts pel final.

El gol local ha acabat de trencar el partit i el descontrol ha regnat en els últims compassos de matx amb un intercanvi de cops d'un ritme frenètic. Cap dels dos conjunts no ha estat encertat de cara a porteria i fins i tot el PHC Sant Cugat ha fallat un penal a 19 segons del final.

El tècnic de l'equip vermell-i-negre, Jaume Oms, destaca que l'equip ha tingut un problema d'intensitat.

Jaume Oms

Ens han superat en intensitat i hem de posar-nos les piles si volem estar a la part alta.

Tot i l'empat, el PHC Sant Cugat segueix amb una bona dinàmica de cara a l'objectiu de la temporada, l'ascens a l'OK lliga.