El Junior visita la Reial Societat en un duel titànic per disputar-se el lideratge

El Junior té un compromís d'alt voltatge / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 10/oct/15 per Albert Diumenjó

El Junior visita el camp de la Reial Societat a la tercera jornada de Divisió d'Honor d'hoquei herba amb la mirada posada en el lideratge. Els dos conjunts han fet ple de victòries i afronten aquest matx, que es disputa aquest diumenge a dos quarts d'una al camp Bidebieta-Aiete, amb la moral pels núvols. Les santcugatenques es van imposar al Polo lajornada passada i les basques van golejar a domicili el Jolaseta. Una de les claus, segons Joan Vidal, és no arronsar-se davant la dificultat del rival i desplegar el seu joc.

Tot i trobar-se en l'inici de la temporada, el partit d'aquest diumenge que enfrontarà la Reial Societat i el Junior l'envolta una atmosfera de final. Els dos conjunts són ferms candidats a ser a la part alta de la classificació i un triomf els consolidaria com a líders, a l'espera del resultat que obtingui el Club Campo al camp del Taburiente.

Els dos equips van fer un molt bon paper el cap de setmana anterior i afronten el matx amb la motivació que li escau un partit d'aquests dimensions. El conjunt blau-i-negre es va imposar davant el Polo, que l'havia superat tres setmanes abans a la final del Campionat de Catalunya, mentre que la Reial va golejar el cuer i ja suma 11 gols en només dues jornades.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, comenta les claus per fer un partit competitiu davant un rival directe i tan complicat com la Reial.

Joan Vidal

Hem de minimitzar els errors, ser valents en el joc i intensos en defensa. No hem de perdre la identitat tot i jugar davant d'un rival complicat

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Una de les claus de les basques passa pel seu desplegament físic, una intimidatòria capacitat que ha adquirit a través dels fitxatges de jugadores internacionals. Pel que fa a l'equip santcugatenc, Joan Vidal tindrà tots els efectius de cara al partit d'aquesta jornada.