Junior i Polo tornen a veure's les cares en un duel entre titans


  • Comparteix:

Junior i Polo es tornen a enfrontar / Font: Enrico Hockey

Junior i Polo es tornen a enfrontar / Font: Enrico Hockey

Junior i Polo reediten la final del Campionat de Catalunya tres setmanes més tard, ara en partit corresponent a la segona jornada de la Divisió d'Honor. Les santcugatenques provaran de corregir errors aquest diumenge a dos quarts d'onze per superar l'equip barceloní, que es va endur el trofeu català als shoot-outs. La clau, segons Joan Vidal, gestionar millor les possessions i tenir més precisió.

Malgrat que encara és d'hora per parlar de final avançada, la realitat de les plantilles i rols de la Divisió d'Honor 2015-16 diu que Junior i Polo seran dos dels equips que estan cridats a lluitar pel títol domèstic. De fet, són els dos millors equips catalans, si ens atenem al Campionat de Catalunya, i a la primera jornada van sumar còmodes triomfs que els han situat ja ben d'hora al grup capdavanter.

Si bé les de Sant Cugat han viscut un canvi considerable en les peces imporants de l'equip, la renovació de fesonomia del Polo ha estat quasi completa, malgrat no renunciar als èxits assolits la passada temporada, quan es van alçar amb la Copa de la Reina. Tot plegat, tres setmanes després del triomf de les barcelonines sobre les blau-i-negre, un partit del qual, segons el tècnic Joan Vidal, el Junior ha après dels errors per millorar el rendiment, sense pensar en revenges.

Joan Vidal

Anem a fer-ho millor del que ho vam fer, més que revenja. Coses que hem analitzar i que hem anat parlant, si fem això possiblement el resultat sigui a favor nostre.


Vidal disposarà de totes les seves jugadores per al partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.