El Junior inicia el curs amb un triomf ajustat davant l'Atlético San Sebastián

El Junior masculí suma els tres primers punts de la temporada en la primera jornada de Divisió d'Honor d'hoquei herba en superar (1-0) l'Atlético San Sebastián. Els blau-i-negres han estat molt superiors, però han errat moltes ocasions que li haurien permès guanyar amb més contundència. La falta d'encert ha dut el conjunt santcugatenc a patir en els últims minuts per mantenir l'avantatge.

El Junior ha sortit entonat al matx, amb pressió alta i un parell d'ocasions per provar d'aconseguir avançar-se ràpidament. Les primeres ocasions no han entrat i el primer quart ha acabat amb empat a 0. El segon temps seguia amb la mateixa dinàmica, domini local i poc encert, fins i tot errant penals còrner. No ha estat fins el tercer intent i en l'últim minut de la primera meitat que Marcel Malgosa ha avançat el seu equip.

El tercer període ha seguit igual, però amb un Junior menys incisiu. Tot i els penals còrner i alguna ocasió local s'ha mantingut l'avantatge per la mínima. Un Atlético San Sebastián sorprès per seguir viu s'ha anat animant i en els últims instants ha tingut un parell d'ocasions que haurien donat la sorpresa al matx.

El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, destaca que es mereixien més premi, però que l'equip ha estat bé.

Jorge Dabanch

Per primer cop hem sumat tres punts. Ens mereixíem més gols i no patir. Hem dominat, però ens falta treure més resultat.

El proper rival del Junior serà el Polo, la setmana vinent.