La selecció sub 20 de Xile és la gran atracció de la Copa Monestir


  • Comparteix:

La selecció sub 20 de Xile participa a la Copa Monestir / Font: La Nación

La selecció sub 20 de Xile participa a la Copa Monestir / Font: La Nación

La 9a edició de la Copa Monestir i la presentació dels equips del Patí Hoquei Club Sant Cugat serà aquest divendres entre dos quarts d'onze del matí i un quart de tres de la tarda al pav 2 de la Rambla del Celler. Els partits entre el sènior femení del Patí Hoquei i el Bigues i el masculí i la selecció sub 20 de Xile són els emparellaments de la Copa Monestir.

Aquest divendres, tot i ser festiu, el Patí Hoquei aprofita per presentar-se en societat al pav 2 de la Rambla del Celler. L'equip femení, que enguany jugarà a Nacional Catalana després del seu descens d'Ok Lliga, rebrà el Bigues i Riells, que competirà a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal, a dos quarts d'onze del matí. Quan acabi aquest matx, els més de 200 jugadors i jugadores es presentaran davant l'afició des de les dotze del matí fins dos quarts d'una.

A partir d'aquesta hora, l'equip masculí amb una renovada plantilla i amb el nou tècnic al capdavant, Francesc Sucarrats, jugarà davant la selecció sub 20 xilena que prepara el Mundial de la seva categoria a Catalunya. Sucarrats destaca que aquest dia és molt especial per a l'entitat i sobretot per als jugadors.

Francesc Sucarrats

És el dia on els jugadors es presenten en societat i també es disputa la Copa Monestir que segueix consolidant-se.


D'altra banda, des d'aquest dijous, i continuant dissabte i diumenge, tots els equips del Patí Hoquei, menys el júnior, que comença la competició, disputaran la 24a edició del Torneig Ciutat de Sant Cugat. La competició serà en categories prebenjamí iniciació, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, juvenil i júnior, així com participarà el mini femení i el segon equip sènior femení. Els clubs convidats a la cita són CHP Bigues i Riells, CP Setmenat, Mollet HC, CE Noia, CP Martinenc, CH Barberà i SEK La Garriga.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.