El PHC Sant Cugat inicia la Copa EsportsPenedès en un curs per a l'ascens


  • Comparteix:

Patí Hoquei i Vilanova es veuran les cares a la primera jornada de la Copa EsportsPenedès

Patí Hoquei i Vilanova es veuran les cares a la primera jornada de la Copa EsportsPenedès

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení debuta aquest dissabte a les vuit del vespre a la Copa EsportsPenedès de l'OK Lliga femenina, en l'inici d'un llarg camí que les vermell-i-negres volen que acabi en el retorn a la màxima categoria estatal. Les santcugatenques, que mantenen el bloc, s'estrenen en aquesta competició de pretemporada davant el Vilanova, potent equip d'OK Lliga reforçat enguany. La lliga comença de forma oficial d'aquí a dos diumenges, en l'estrena del Patí Hoquei a la Nacional Catalana.

Sense canvis i amb el convenciment que les jugadores que surten del planter podran donar l'empenta que falta. Jaume Oms no ha modificat la plantilla de cara a tornar a l'Ok Lliga, d'on el Patí Hoquei va descendir la temporada passada. Set són les jugadores amb fitxa del primer equip. Cristina Eliè i Marta Nache sota pals, i Maria Rosa Tamburini, Judit Navarro, Blanca Soldevila, Laura de los Santos i Anna Espriu com a jugadores de pista.

Amb la plantilla tancada, el repte oficial dóna el tret de sortida a l'inici del calendari de la Nacional Catalana. Abans, però, l'equip prepararà la temporada regular amb la Copa EsportsPenedès d'OK Lliga femenina, de la qual en forma part el Patí Hoquei malgrat no ser a la màxima categoria. El tècnic de l'equip, Jaume Oms, recorda la dificultat de la competició però assegura que serà útil per provar opcions.

Jaume Oms

És una competició per agafar ritme per allò important, que és la lliga. Competim contra el Vilanova, que s'ha reforçat molt bé. Hem d'agafar ritme, provar noves coses.


Oms va arribar ben entrada la temporada passada en substitució de Pep Mateo, així que viurà el primer inici de curs natural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.