El PHCSC, pendent d'un possible canvi d'horari a l'última jornada de l'Ok Lliga

El PHCSC s'ho juga tot a Igualada a l'última jornada

Hoquei

Publicat el 3/jun/15 per Albert Prat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat espera que la Federació Espanyola de Patinatge accedeixi a les peticions de canvi d'horari de l'última jornada de l'Ok Lliga. Els partits decisius estaven programats pel proper dissabte a les vuit del vespre i coincideix amb la final de la Lliga de Campions, un fet que podria afectar molt el seguiment per part del públic.

Ara com ara, el principal problema és logístic, ja que els clubs ja havien planificat els viatges i el cap de setmana i és complicat poder-ho canviar amb tant poc de marge. La Federació està contactant ara mateix amb els clubs per acordar, si és possible, avançar a les set de la tarda el començament dels partits. D'aquesta manera, podrien acabar abans del començament de la final entre el Futbol Club Barcelona i la Juventus. La intenció inicial era avançar-los a les sis de la tarda, però per alguns clubs és del tot impossible.

El delegat vermell-i-negre, Gus de los Santos, assegura que seria una llàstima que una jornada tan important es quedés sense seguiment per culpa de l'horari.

Gus de los Santos

És una llàstima el final de la competició. Per exemple, el Palau es juga la lliga i el seu pavelló estarà ple. A la resta, el seguiment serà nul.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Patí Hoquei Club Sant Cugat s'haurà de desplaçar a Igualada en la última jornada en un partit en què s'ho juga tot. Les de Jaume Oms necessiten guanyar o fer el mateix resultat que faci el Girona HC davant el Santa María del Pilar per aconseguir una salvació que, en alguns moments de la temporada, semblava pràcticament inabastable.