El PHC Sant Cugat rep el Vilanova en el darrer partit de Galbas a l'entitat

Lluís Galbas diu adéu al Patí Hoquei Club Sant Cugat

Hoquei

Publicat el 22/mai/15 per Dani Aguilà

Lluís Galbas viurà el darrer partit com a entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí aquest dissabte a les vuit del vespre. El tècnic dirigirà els jugadors per darrera vegada al pav 2 de la Rambla del Celler davant el Vilanova, en un matx sense res en joc tenint en compte que tots dos equips ja han signat la permanència. Els vermell-i-negres jugaran sabent que, passi el que passi, acabaran en vuitena posició aquest curs.

Després de dues temporades al capdavant del Patí Hoquei, Lluís Galbas diu adéu als seus homes en un partit en què el factor emocional serà el més important. Els vermell-i-negres tanquen una temporada que ha anat de més a menys a casa, davant l'afició, i contra un Vilanova que fa poques jornades que va obtenir la permanència.

Amb un conjunt cada vegada més consolidat a la categoria de plata de l'hoquei estatal, el Patí Hoquei ha decidit canviar la direcció del projecte del primer equip i cedir aquest vaixell a Francesc Sucarrats. Amb tot, Galbas acabarà la seva etapa havent cimentat les possibilitats d'un futur proper a l'Ok Lliga, camí que haurà de culminar Sucarrats.

Un dels jugadors insígnia d'aquest prometedor futur vermell-i-negre és David Yepes, que espera tancar la temporada amb bon sabor de boca.

David Yepes

Ja vam complir l'objectiu, que era no tenir problemes de cara l'any que ve. Jugar l'últim partit a casa és bonic.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Només Ramon Gascón serà baixa per aquesta jornada final. El porter valorarà la seva continuïtat les properes setmanes, segons la gravetat de la seva lesió al menisc per saber si pot seguir competint.