El PHC Sant Cugat femení arriba en un bon moment a la pista del Vilanova

Imatge del partit d'anada contra el Vilanova

Hoquei

Publicat el 22/mai/15 per Joan Garcia

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat juga aquest vespre a partir de les nou a la pista del Vilanova en matx corresponent a la jornada 26 de l'Ok Lliga. Les vermell-i-negres arriben amb molt optimisme a la cita després de superar el Bigues. Les de Jaume Oms ocupen l'avantpenúltima posició, tres punts per sobre de la zona de descens, i per aquesta jornada no podran comptar amb Anna Espriu.

Les de Jaume Oms són conscients que han de sumar tots els punts possibles en les darreres tres jornades per assegurar-se la permanència a l'Ok Lliga. Les bones sensacions del darrer matx davant el Bigues han de tenir continuïtat a la pista del Vilanova. Les del Garraf vénen de perdre davant el Mataró i ocupen actualment la sisena posició amb 31 punts.

Les jugadores vermell-i-negres volen distanciar-se de la zona de descens i del seu immediat perseguidor, el Girona, que s'enfronta al Gijón. Una jornada propícia per a les gironines, que, en cas de guanyar i veure una derrota de les santcugatenques, deixarien les vermell-i-negres en descens. Per al partit, el Patí Hoquei tindrà la sensible baixa d'Espriu, una de les jugadores més determinants de la plantilla.

El seu entrenador, Jaume Oms, recorda que el camí de la salvació és només el treball.

Jaume Oms

La clau de l'èxit és seguir treballant, hem sabut patir, però hem de seguir treballant i sumar puntets.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Després d'aquest partit només en quedaran dos, un a casa contra l'Sferic Terrassa de Pep Mateo i el darrer a domicili contra l'Igualada.