El PHC Sant Cugat cau davant l'ambició d'ascens de l'Arenys

Pau Gilabert i els seus companys han patit la fúria de l'Arenys

El Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (10-2) davant l'Arenys en l'últim desplaçament d'aquesta temporada a Primera Divisió. Aquesta derrota permet als d'Arenys mantenir la pugna per l'ascens, que és a dos punts quan només falta una jornada per acabar la temporada. Els santcugatencs, de la seva banda, tenen encara un partit més per aconseguir la setena posició a la classificació i igualar així el resultat de la temporada passada.

Els vermell-i-negres han començat el partit amb feblesa, prova d'això ha estat el matiner gol de l'Arenys al minut dos. Els locals, però, han reaccionat i han empatat als pocs minuts, amb una diana d'Ignasi López. Els de Galbas no han abaixat el ritme i al minut 20 s'han avançat en el marcador gràcies a David Yepes, tancant així una sorprenent primera part del partit, tenint en compte els objectius de tots dos equips.

El descans ha donat forces als locals, conscients de la vital importància de sumar amb l'ascens en joc. N'han tingut prou amb els primers minuts per empatar, donar la volta al marcador i començar a ampliar distàncies que els vermell-i-negres ja no podrien retallar. Gerard Cusachs i Pau Roca han liderat un vendaval ofensiu que ha acabat col·locant el 10 a 2 finals.

La propera setmana els santcugatencs tancaran la temporada i l'etapa de Lluís Galbas al capdavant de l'equip santcugatenc contra el Vilanova, onzè classificat.