Bona part de la permanència del PHC Sant Cugat passa per vèncer el Girona


  • Comparteix:

El PHC Sant Cugat en un partit al pav 2

El PHC Sant Cugat en un partit al pav 2

Bona part de la permanència del Patí Hoquei Club Sant Cugat a OK Lliga femenina passa perquè aquest diumenge les locals superin el Girona, l'altre equip implicat en el descens. Les santcugatenques afronten amb moltes ganes aquest partit vital que es disputarà a partir de la una del migdia al pav 2 de la Rambla del Celler.

Santcugatenques i gironines lluiten per eludir la segona plaça de descens, però a hores d'ara, la realitat és que els dos equips estan empatats a 11 punts i diumenge es juguen bona part de les seves opcions. El matx com reconeix el tècnic del PHCSC, Jaume Oms, no és decisiu però sí molt important.

Jaume Oms

L'afrontem amb molt ganes, conscients que hem de guanyar sí o sí. Hem d'estar tranquil·les. No crec que sigui decisiu, però qui guanyi farà un pas molt important.


Maria Rosa Tamburini i companyia necessitaran molta calma, paciència i encert, però sobretot confiar en el seu joc, per imposar-se a un Girona que en l'anada les va vèncer per la mínima (1-0). La permanència és l'objectiu d'un PHC Sant Cugat que lluitarà fins l'últim minut per continuar una temporada més entre l'elit de l'hoquei patins femení estatal.

Les locals afronten aquest important partit amb tot l'equip al complet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.