El PHC Sant Cugat provarà de mantenir el bon to competitiu davant l'Alcobendas


  • Comparteix:

El Patí Hoquei visita un rival directe, l'Alcobendas

El Patí Hoquei visita un rival directe, l'Alcobendas

El Patí Hoquei Club Sant Cugat mesura contra l'Alcobendas la renovada moral fruit del bon joc de la jornada passada, quan van superar amb determinació l'Areces. Santcugatencs i madrilenys s'enfronten a Alcobendas aquest dissabte a les cinc de la tarda en partit corresponent a la jornada 23 de Primera Divisió. L'entrenador de l'equip, Lluís Galbas, no podrà comptar ni amb David Yepes, ni amb Pau Gilabert ni amb Joan Farré, que disputaran el Campionat de Catalunya júnior amb el seu equip.

El Patí Hoquei protagonitza el penúltim desplaçament de la temporada a la pista d'un dur rival, l'Alcobendas, en un enfrontament entre dos equips que només s'hi juguen el fet de mantenir la progressió i millora de les seves respectives i joves plantilles. Els santcugatencs arriben a la cita després de vèncer per primera vegada en cinc jornades el cap de setmana passat, en una elèctrica pallissa endossada al cuer, l'Areces, que va acabar enfosquida per polèmica arbitral amb l'expulsió de Pablo Soler.

El partit d'aquest cap de setmana avaluarà la paciència i regularitat dels de Galbas davant un rival incansable, una de les principals prioritats de l'Alcobendas, la seva implicació en tots els minuts de partit i una alta intensitat en qualsevol fase del joc. Així ho van demostrar els madrilenys a l'anada, capaços de sobreposar-se a un resultat de 6 a 1 en contra per acabar empatant el partit.

Un dels protagonistes en les últimes jornades del Patí Hoquei, el porter Alain Rivero, que s'ha fet amb el domini sota pals després de la malaurada lesió de Ramon Gascón, remarca la solidesa del rival però opina que si l'equip surt com la setmana passada tindran fermes possibilitats de triomf.

Alain Rivero

L'Alcobendas és un equip fet, serà un partit molt complicat. Tenim moltes possibilitats si sortim amb tota la intensitat que vam sortir contra l'Areces.


Més enllà de les baixes significatives dels tres jugadors júniors i del porter Ramon Gascón, el Patí Hoquei tampoc no podrà comptar amb el sancionat Pablo Soler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.