PHC Sant Cugat i Girona es disputaran la permanència en les darreres jornades


  • Comparteix:

Tamburini i les seves jornades afronten el tram clau de la temporada

Tamburini i les seves jornades afronten el tram clau de la temporada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení i el Girona Club Hoquei lluitaran per la permanència a l'Ok Lliga en els últims sis partits que els queden per disputar aquest curs. El calendari, malgrat ser semblant per tots dos equips, dóna una lleugera avantatge a les gironines, que tancaran la temporada a la pista de l'Alcorcón, desè, i rebent el cuer, el Santa María del Pilar. Tot plegat, amb un duel clau entre santcugatenques i les de Girona d'aquí a dues setmanes al pav 2 de la Rambla del Celler.

Tant Patí Hoquei com Girona han disputat 18 partits. Les santcugatenques estrenaran la ratxa de sis últims enfrontaments, precisament, contra el Girona, en un duel que se celebrarà d'aquí a dues setmanes i que serà clau per començar a definir la salvació. Després arriba la visita a l'actual líder, l'HC Palau, per rebre tot seguit el CHP Bigues i Riells, novè classificat. L'avantpenúltima jornada serà a la pista del Vilanova, vuitè, la penúltima a casa contra l'Sferic, cinquè, i tancaran el curs al domicili de l'Igualada, setè.

El Girona, de la seva banda, rep aquest cap de setmana el Mataró, sisè. A la següent jornada visita Sant Cugat, per tot seguit rebre el Voltregà, que a hores d'ara és tercer. A la jornada 23 descansa, i a la 24 jugarà a casa contra el Gijón, quart. En aquell moment el Patí Hoquei Club Sant Cugat faria bé d'haver agafat marge suficient, perquè les dues últimes jornades duen el Girona a la pista de l'Alcorcón, desè, i a rebre el Santa Maria del Pilar, cuer, dues bones opcions per a les gironines per puntuar.

El tècnic de l'equip, Jaume Oms, lloava aquest diumenge al programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat el treball de les seves jugadores des de la seva arribada.

Jaume Oms

Som conscients que la permanència és complicada, però ho aconseguirem.


Oms va aconseguir el primer triomf en vuit partits al capdavant de l'equip contra l'Alcorcón (4-1) a la jornada passada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.