Tízón: 'L'Hípica Severino vol participar més de la vida social de la ciutat'


  • Comparteix:

Xavier Tizón durant la visita a l'Hipicam Severino

Xavier Tizón durant la visita a l'Hipicam Severino

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha destacat la voluntat de l'Hípica Severino de participar més a la vida social santcugatenca en la visita que ha realitzat aquest dissabte. Tizón ha remarcat la tasca social que desenvolupa l'entitat en la dotació de valors i el treball dels programes d'hipoteràpia.

Durant la visita Xavier Tizón ha pogut veure les instal·lacions de l'Hípica Severino i ha destacat sobretot la seva voluntat de continuar lligat a les diferents activitats que es duen a terme a la ciutat com la rua dels Tres Tombs.

Xavier Tizón

És la primera hípica a Sant Cugat i ens ha mostrat el seu interés de seguir creixent i continuar lligada a la vida social de la ciutat.




Xavier Tizón ha destacat la vessant social de l'entitat fomentant als més petits valors com la responsabilitat en la cura dels cavalls o el treball que desenvolupen en els diferents programes d'hipoteràpia que es duen a terme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.