L'Handbol Sant Cugat tanca el 2023 amb un nou triomf

Els santcugatencs suen per superar al Molins de Rei, equip que els ha plantat cara en molts minuts del partit

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat ha superat (30-23) l'Handbol Molins en la jornada 15 del grup D de Primera Nacional. Un nou triomf de l'equip dirigit per Dani Ariño construït, un cop més, amb els gols de Jordi Sancho, qui ha foradat la porteria en 13 ocasions. Els santcugatencs tanquen la primera volta amb 10 victòries, dos empats i dues derrotes i a tres punts del líder, la Roca. L'acció sobre la pista s'atura per les vacances de Nadal; de fet, els vermell-i-negres no tornaran a la competició fins al dissabte 13 de gener quan rebin a Sant Cugat a l'Handbol Sant Joan Despí.

Abans de començar el partit, tot el Pav 3 ha homenatjat al jugador del primer equip Mikel Rubiño, que penja les vambes a causa d'una lesió al genoll que li impedeix jugar amb normalitat. Després d'aquest reconeixement pels anys a l'entitat ha començat el joc, tot i que amb uns primers minuts molt freds on cap dels dos equips acabava d'anotar massa gols. Malgrat la falta d'encert dels dos conjunts, els santcugatencs han estat per davant en tot moment i han marxat al descans amb un avantatge de dos gols (11-9).

A la represa, el joc dels de Dani Ariño ha estat molt més fluid generant millors oportunitats que eren transformades en gols pels jugadors vermell-i-negres. El ritme dels santcugatencs ha estat molt més alt, fet que ha provocat que l'equip del Baix Llobregat s'acabés desinflant i l'Handbol Sant Cugat sumés així la desena victòria de la temporada (30-23).

Dani Ariño

Quan ha sumat pocs punts sempre els ha sumat amb marcadors molts baixos i a la primera part ells han pogut jugar al seu ritme