L'Handbol Sant Cugat goleja contundentment el Mataró i consolida la segona plaça

Els santcugatencs s'han imposat (36-20) davant els maresmencs amb un molt bon joc


  • Comparteix:

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat ha guanyat (36-20) el Mataró a la jornada 26 del grup D de la Primera Nacional. Els santcugatencs es consoliden a la segona plaça que dona dret a jugar la fase d'ascens a Plata i obren una escletxa de tres punts sobre els dos immediats perseguidors, la Roca i l'OAR Gràcia, a falta de quatre jornades per acabar la competició. Els de Dani Ariño tornen a la competició d'aquí a 15 dies quan visitaran la pista del Poblenou, cuer del grup.

Partit sense massa història entre Handbol Sant Cugat i Mataró on des de l'inici els santcugatencs han demostrat la seva superioritat. Atacs eficients dels locals amb gols des de totes les accions, contraatacs, transicions ràpides i joc posicional. L'atac vermell-i-negra ha funcionat, però també la defensa que només ha encaixat 20 gols. El resultat del primer temps (14-7) ha evidenciat la diferència en el joc i a la classificació entre tots dos conjunts.

A la represa, els de Dani Ariño han sortit més endollats encara i han exhibit un festival ofensiu deixant els visitants molt tocats anímicament. El marcador final de 36 a 20 ha deixat ben clara la superioritat vermell-i-negra.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.