L'Handbol Sant Cugat vol col·locar-se segon aquest dijous a Santa Maria de Palautordera

Els santcugatencs juguen un matx ajornat a les 21.30 h a la pista del penúltim classificat


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat vol assolir la segona plaça a Palautordera / Foto: Anna Maymus

L'Handbol Sant Cugat vol assolir la segona plaça a Palautordera / Foto: Anna Maymus

L'Handbol Sant Cugat masculí juga aquest dijous a les 21.30 h a la pista del Santa Maria de Palautordera en matx recuperat de la jornada 17 del grup D de la Primera Estatal. Els santcugatencs volen guanyar per ocupar la segona plaça en solitari perquè ara mateix comparteixen aquesta posició amb el Granollers B i la Salle Montcada. Els locals són penúltims, a un sol punt de la permanència, i arriben a la cita després de guanyar dos partits consecutius. En el partit de la primera volta, els vermell-i-negres van superar (39-24) àmpliament el conjunt del Vallès Oriental.

Els vermell-i-negres cerquen la vuitena victòria consecutiva davant un rival que vol sortir de la zona de descens. Els santcugatencs volen allargar la ratxa triomfal i el bon joc. Amb un triomf vermell-i-negre, els santcugatencs es quedarien a un sol punt de la Roca que és el líder. Cal recordar que els dos primers classificats juguen la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata, segona categoria estatal.

Tot i la diferència evident a la taula classificatòria entre tots dos conjunts, el tècnic, Dani Ariño, alerta del bon estat de forma amb el qual arriba el Palautordera. Després d'aquest partit, els santcugatencs visiten diumenge la pista del Bordils, vuitè classificat.




Dani Ariño

Partit molt complicat davant un rival que arriba en bona dinámica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.