L'Handbol Sant Cugat passa per sobre del Sant Esteve Sesrovires i s'afiança a la zona alta de la classificació

Els santcugatencs han superat contundentment (41-26) els del Baix Llobregat i continuen somniant amb l'ascens

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat ha superat (41-26) el Sant Esteve Sesrovires a la vint-i-dosena jornada del Grup D de Primera Nacional. Amb aquesta victòria els santcugatencs encandenen set triomfs consecutius i ocupen la segona plaça, en promoció d'ascens a Divisió d'Honor Plata. El conjunt entrenat per Dani Ariño visitarà aquest pròxim dijous a les 21. 30 h l'Handbol Palautordera en el partit corresponent a la dissetena jornada, que va ser ajornat per la Covid-19.

Els santcugatencs han sortit molt més endollats que els del Baix Llobregat i, ben aviat, han aconseguit situar-se per davant en el marcador gràcies a l'encert ofensiu i a la tasca defensiva, especialment brillant per part del porter local. El conjunt de Dani Ariño, que venia de sumar sis victòries consecutives, arribava al matx amb la moral pels núvols i s'ha notat, sobretot, en la parcel·la golejadora. Tanmateix, els vermell-i-negres han estat capaços de llegir correctament els espais i han tret profit de la superioritat numèrica als compassos inicials del duel.

Ara bé, amb el pas dels minuts, el Sant Esteve Sesrovires s'ha posat les piles en atac i, sobretot, en defensa, on el porter visitant s'ha exhibit sota els tres pals. Tot plegat ha provocat que el matx es tornés a igualar, però el Sant Cugat ha reaccionat ajustant alguns detalls en defensa i ha mantingut la calma en atac. Així doncs, el conjunt santcugatenc ha marxat al descans amb molt bones sensacions i per davant en el marcador (18-13).

A la represa, el matx s'ha trencat per complet arran del domini ofensiu dels vermell-i-negres. Els del Baix Llobregat, que havien estat capaços de guanyar a la primera volta, han llençat la tovallola. Els de Dani Ariño, però, han continuat eixamplant la diferència i s'han acabat enduent el partit per un contundent 41 a 26 que certifica la bona ratxa de l'equip santcugatenc.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Dani Ariño, ha destacat l'encert ofensiu de bona part de la plantilla i ha ressaltat la bona dinàmica de l'equip, que ja acumula set victòries consecutives a la Lliga.

Amb tot, triomf contundent i meritori que deixa l'Handbol Sant Cugat segon a la classificació. El pròxim partit, el combinat que entrena Dani Ariño, visitarà la sempre complicada pista de l'Handbol Palautordera, en un partit que va ser ajornat a causa de les nombroses baixes derivades de la Covid-19.