L'Handbol Sant Cugat supera el Sant Martí Adrianenc i es manté a la segona posició

Els santcugatencs guanyen (31-28) els de Sant Adrià i encadenen cinc triomfs consecutius

L'Handbol Sant Cugat ha superat (31-28) el Sant Martí Adrianenc a la jornada 20 del grup D de Primera Estatal i es manté a la segona posició. Els visitants han venut cara la seva derrota i han vist com els santcugatencs s'han endut el triomf en els darrers cinc minuts de partit. Els de Dani Ariño encadenen la cinquena victòria consecutiva i visiten la propera jornada el Sant Esteve de Palautordera, setè classificat.

El partit ha començat amb molta igualtat entre els de Sant Cugat i els de Sant Adrià i cada atac s'ha convertit en un gol. Les defenses han fet aigües en tot moment. Els vermell-i-negres han posat fre en defensa i a partir del minut 15 s'han distanciat al lluminós amb cinc gols d'avantatge que s'han mantingut (16-11) per arribar al descans.

A la represa, la superioritat vermell-i-negra s'ha mantingut, però al minut 15 un Handbol Sant Cugat erràtic en defensa ha encaixat un parcial de 0 a 6. Empat a 22 a falta de deu minuts.

Els santcugatencs s'han endollat en atac i han trencat el partit arribant als dos darrers minuts de matx amb la feina feta.