L'Handbol Sant Cugat inicia la Primera Nacional a la pista del Granollers

Els santcugatencs s'estrenaran el 26 de setembre i tancaran la lliga el 15 de maig davant el Mataró


  • Comparteix:

L'handbol Sant Cugat debutarà a la pista del Granollers / Foto: Cugat Mèdia

L'handbol Sant Cugat debutarà a la pista del Granollers / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat ha quedat enquadrat al grup D de Primera Nacional i debutarà a la pista de l'Handbol Granollers B el 26 de setembre. Els santcugatencs, que competeixen a la tercera màxima divisió estatal, formen part d'un subgrup íntegrament català que comptarà amb la participació de 16 equips. El conjunt, que serà entrenat per Dani Ariño, ha patit una àmplia renovació a la plantilla.

El primer partit de l'equip santcugatenc al Pav 3 serà el 3 d'octubre davant el Club Handbol Palautordera. D'altra banda, la lliga finalitzarà el 15 de maig de 2022 a Mataró davant l'Hapo Joventut.

L'Handbol Sant Cugat 2021-2022 ja va prenent forma amb les vuit baixes i quatre altes confirmades. Els santcugatencs, tercers classificats aquesta temporada, seguiran lluitant per jugar les fases d'ascens.

Les baixes confirmades de l'Handbol Sant Cugat són Arnau Domingo, Dani Ferrer, Marc Jordán, Marc Aballí, Bernat Tous, Pau Martínez, Guillem Correro i Izan Alonso. Vuit jugadors que tanquen la seva etapa a la disciplina vermell-i-negra.

Per contra, el club es reforça amb l'arribada del central Jan Rof, del Granollers, el pivot Sergi Germán del Mataró, el pivot Sergi Laliga de l'OAR Gràcia i l'extrem Aniol Pícola de l'OAR.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.