L'Hanbol Sant Cugat assoleix una històrica tercera posició a Primera Nacional

Els santcugatencs superen l'Esplugues en el comiat d'Andrei Xepkin a la banqueta vermell-i-negra


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat assoleix la millor classificació de la seva història amb una tercera posició al grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs han derrotat (37-27) l'Esplugues, subcampió de lliga, amb una autèntica exhibició atacant i d'alta intensitat defensiva. El matx ha servit per tancar l'etapa d'Andrei Xepkin, amb una única temporada al club, i la retirada del món de l'handbol de Marc Aballí i Bernat Tous.

Una manera brillant, dolça i emotiva de tancar un curs marcat pel coronavirus. Els santcugatencs han fet el millor partit de la temporada des de l'inici fins al final.

El matx ha començat amb una gran igualtat en els primers minuts i els atacs s'han imposat a les defenses amb una gran efectivitat a totes dues porteries.

El partit s'ha trencat en els últims instants del primer temps quan l'equip d'Andrei Xepkin ha assolit un avantatge de vuit gols (23-15) amb el qual ha marxat al descans.

A la represa, nova exhibició ofensiva local amb un lideratge basat en Marc Jordán que ha marcat 10 gols. Els vermell-i-negres han seguit amb el festival ofensiu i amb un bon engranatge defensiu.

Victòria final i gran binomi afició i jugadors. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Andrei Xepkin, ha lloat la feina feta pel seu segon entrenador, Maikel Nuñez, i també de la plantilla.








Andrei Xepkin

La feina amb el Maikel Nuñez ha estat molt bona i he gaudit molt al seu costat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.