L'Handbol Sant Cugat guanya en la seva visita al Creu Alta Sabadell després d'una gran segona meitat

Els santcugatencs han anotat 22 gols en els darrers trenta minuts i d'aquesta forma s'han endut els dos punts

L'Handbol Sant Cugat guanya per (31-38) al Creu Alta Sabadell

L'Handbol Sant Cugat guanya a la pista del Creu Alta Sabadell per (31-38) en el partit corresponent a la penúltima jornada del Grup D de la Primera Divisió Estatal d'handbol. El partit havia estat molt igualat fins a la mitja part i el marcador al final dels primers trenta minuts era de (16-16). Els santcugatencs han aconseguit la victòria després d'una gran segona meitat en la qual han marcat vint-i-dos gols. Amb aquest resultat els santcugatencs mantenen la tercera posició amb l'Avannubo BM La Roca trepitjant-los els talons.

El matx ha començat amb els sancugatencs lleugerament a remolc, però no han deixat als locals escapar-se en el marcador i de seguida han aconseguit un lleuger avantatge. La primera meitat ha seguit molt igualada i a la botzina final el lluminós marcava empat a 16.

Al retorn de vestidors, la intensitat del Sant Cugat era superior i han aconseguit imposar el seu joc durant els trenta minuts restants del partit. Els santcugatencs han començat a marcar gols i han realitzat una gran segona meitat ofensivament parlant. Han anotat vint-i-dos gols sent aquests una de les claus de la victòria.

Ara els nois d'Andrei Xèpkin encadenen dues victòries consecutives després d'un sotrac important al mes d'abril i buscaran acabar la temporada de la millor manera possible a casa aquest vint-i-dos de maig contra el segon classificat, l'Esplugues.