L'Handbol Sant Cugat supera el Poblenou i segueix a la zona alta de la taula

Els santcugatencs guanyen amb claredat a un rival que va ser superior a la primera volta

L'Handbol Sant Cugat ha superat (36-30) al Poblenou en el partit corresponent a la jornada 17 del grup D de la Primera Estatal. Els d'Andrei Xepkin s'han imposat des de l'inici i sempre han anat per davant al marcador. Tot i que la primera meitat ha estat més igualada, els santcugatencs no han donat cap opció als visitants després del descans. Amb aquest triomf, l'equip es manté en la zona alta de la classificació, tercer amb 25 punts i dues jornades pendents.

L'enfrontament ha iniciat força igualat, però amb l'Handbol Sant Cugat lleugerament superior, sobretot en defensa. Els locals s'han fet forts al darrere i han aconseguit imposar-se en la majoria d'accions ofensives. Això els ha permès adquirir un curt avantatge que han sabut mantenir fins al descans (18-14).

A la represa, els santcugatencs han sortit com un coet. L'equip ha tornat a créixer gràcies a les bones accions defensives, que sumades a l'encert en atac, han permès aconseguir una diferència de gols impossible de recuperar pels visitants.

Els locals han encarat el darrer quart d'hora de partit amb tranquil·litat i confiança, amb un marcador de 31 a 21. Tot i que els santcugatencs han estat més imprecisos a les acaballes del matx, no hi ha hagut cap sorpresa i els punts s'han quedat a casa.

Amb aquesta victòria, l'Handbol Sant Cugat continua tercer, invicte en la segona volta de la competició, i la pròxima jornada visitarà la pista del Granollers B, rival directe, amb la motivació i les ganes intactes.