Empat vibrant en un partit elèctric entre l'Handbol Sant Cugat i el Balonmano Granollers B

El partit ha estat obert en el tram final en un últim minut agònic amb ocasions per a tots dos conjunts

L'Handbol Sant Cugat empata (33-33) davant el Balonmano Granollers B a la tercera jornada del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs han dominat el primer temps i bona part de la segona meitat amb un avantatge de quatre gols. En els últims 15 minuts de matx, els granollerins han tingut una reacció fulgurant i s'ha situat tres gols per damunt del marcador. Al final repartiment de punts en un partit entre dos equips que aspiren a la part alta de la taula.

Partit trencat des de l'inici per un Hanbdol Sant Cugat ple de talent ofensiu amb un Marc Jordán excels amb gols de totes les maneres possibles i una defensa intensa que han tret de polleguera els granollerins. El primer temps ha finalitzat amb un avantatge de quatre gols per als locals (14-11).

A la represa, el guió no ha canviat amb un encert ofensiu dels de Xepkin sense dubtes. A partir del minut 15, el Granollers ha estat més centrat i ha eixugat l'avantatge al lluminós. Els visitants han marxat de tres gols en el marcador, però els locals han assolit l'empat als darrers minuts. Una ocasió per al Granollers i una altra per al Sant Cugat han anat fora de la porteria i han deixat el partit en taules.

El tècnic, Andrei Xepkin, ha ressaltat la bona actitud dels seus jugadors, però alerta que cal evitar perdre tantes pilotes en atac.

Els santcugatencs sumen un triomf, una derrota i un empat després de tres jornades de competició.