L'Handbol Sant Cugat cau a la pista de l'OAR Gràcia al primer partit de la temporada

Els de Xavi Vilella, que han marxat amb un marge de tres gols a favor al descans, no han aconseguit mantenir l'avantatge

Imatge d'arxiu / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat comença la temporada al grup D de Primera Estatal amb una derrota davant l'OAR Gràcia (33-27) a domicili. Els de Xavi Vilella, que han marxat al descans amb un resultat favorable de 12 a 15, no han aconseguit mantenir l'avantatge i han acabat caient al segon període. L'exjugador santcugatenc Jordi Sancho ha estat el jugador de l'OAR Gràcia més destacat amb 11 gols, mentre que el protagonisme dels visitants ha estat per Uri Cortés amb vuit dianes. Amb aquesta derrota, l'Handbol Sant Cugat haurà d'esperar a la següent jornada contra el Mataró, també a domicili, per intentar sumar els primers punts de la temporada.