Un gol d'Adrìa León a l'últim suspir dona la victòria a l'Handbol Sant Cugat

Els vermell-i-negres superen la Salle Bonanova i s'acomiaden del pav3 fins la propera temporada

L'Handbol Sant Cugat supera la Salle Bonanova a l'últim suspir gràcies a un gol d'Adrià León (32-31) i s'acomiada del pav3 de la Rambla del Celler fins la temporada que ve a Primera Estatal. Els de Xavi Vilella han patit per guanyar un equip de la part baixa de la taula amb necessitat de sumar punts per fugir del descens i que ha posat les coses complicades als santcugatencs.

Primera meitat molt ajustada entre els dos conjunts. L'Handbol Sant Cugat ha començat el duel un pèl adormit, i s'ha vist superat davant una Salle que arribava amb la necessitat d'endur-se la victòria per allunyar-se del descens. A mesura que han anat passant els minuts, els vermell-i-negres s'han posat a to i han aconseguit empatar un partit que per moments perdien per quatre gols de diferència. L'encert de cara a porteria de Popi ha estat, una vegada més, un dels pilars dels locals, que han marxat al descans amb un 17 a 17 al marcador.

A la represa, cap dels dos equips ha aconseguit posar terra de per mig i la igualtat ha estat la tònica dominant. El duel ha arribat a uns minuts finals d'infart amb tots dos conjunts amb opcions d'endur-se el partit. Les aturades d'Eloi Gutiérrez i les dianes de Popi i Adrià León han estat primordials perquè els santcugatencs tinguessin una última possessió per decantar la balança a favor seu. Finalment, ha estat el mateix Adrià León qui després d'enviar la pilota al pal, ha agafat el rebot i sobre la botzina ha fet el gol de la victòria.

Un triomf que deixa als de Xavi Vilella novens amb 27 punts i que disputaran l'últim partit de la temporada la setmana que ve a la pista del Sant Esteve Sesrovires. Vilella ha reconegut que 'tots els partits han estat molt ajustats' i que sabien que la Salle els hi posaria les coses difícils.

Xavi Vilella

Tots els partits han estat superajustats i avui no podia ser menys. Fins el darrer moment no s'ha decidit res.