Un Handbol Sant Cugat farcit de baixes planta cara, però perd davant el nou líder, el Sant Esteve

L'Handbol Sant Cugat perd (24-29) davant el Sant Esteve Sesrovires a la jornada 22 del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs, amb nou baixes, han plantat cara davant un conjunt visitant, amb els santcugatencs Hector Gómez i Marc Jordán, que han demostrat la seva superioritat en tot moment. Els vermell-i-negres encaixen la setena derrota consecutiva i continuen a vuit punts del descens.

L'Handbol Sant Cugat ha plantat cara davant el Sant Esteve Sesrovires en un matx molt igualat en els primers minuts i s'ha posat per davant a l'inici. El matx ha servit per veure dos exjugadors de l'Handbol Sant Cugat Hector Gómez i Marc Jordán ara amb la samarreta del Sant Esteve. Els visitants han despertat a partir del minut 10 i amb una defensa intensa i agressiva han aturat els atacs vermell-i-negres. En la vessant ofensiva, festival dels de Sesrovires amb gols de totes les maneres.

Els de David López han marxat al descans amb un (10-15) per sota en el marcador. A la represa, aquesta diferència s'ha mantingut fins al final amb un conjunt santcugatenc que mai ha abaixat els braços. El tècnic de l'equip, David López, ressalta la bona feina dels jugadors, tot i la desfeta.

David López

Hem estat molt intensos i hem competit molt bé.

Els santcugatencs visiten la setmana que ve la pista del Sant Quirze, segon classificat.