L'Handbol Sant Cugat vol seguir creixent durant el 2018 per consolidar-se a la zona noble


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada / Foto: HSC

Imatge d'aquesta temporada / Foto: HSC

L'Handbol Sant Cugat tanca el 2017 en una meritòria setena posició del grup D de Primera Estatal, després d'una primera volta amb certa irregularitat però en què ha demostrat ser capaç de superar qualsevol rival i ha donat grans alegries a l'afició del pav 3 de la Rambla del Celler. Els vermell-i-negres volen seguir la línia ascendent per igualar-se amb els conjunts més potents que dominen la categoria i que no fa gaire temps semblaven d'una altra lliga.

L'objectiu de l'Handbol Sant Cugat a l'inici de curs és sempre evitar el descens i si pot ser fer-ho sense patiments, tal com ja va passar la temporada passada. Enguany, però, els de David López semblen haver fet un pas endavant i s'han fet més forts que mai com a locals amb cinc victòries en set partits per avançar fins a la zona noble de la taula. Això sí, els vermell-i-negres encara paguen cara la irregularitat i la superioritat del grans de la Primera Estatal, com són el Sant Quirze, el Granollers, La Roca o el Sant Martí Adrianenc.

Un cop assolits els conceptes de joc, basats en la intensitat defensiva i la verticalitat ofensiva, els santcugatencs poden aprofitar l'inici del 2018 per consolidar la confiança i la seguretat en si mateixos. Posant els peus en la tranquil·litat que dóna el coixí de punts assolit, ara toca impulsar-se amb força i ser ambiciosos. La bona mà de David López i la conjunció de veterans del club amb joves talents permeten somiar amb objectius més alts que la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.