L'Handbol Sant Cugat rep el Sant Joan Despí amb una oportunitat d'or de tornar al triomf


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat vol utilitzar la visita el 12è, el Sant Joan Despí, per tornar al camí de la victòria al grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs reben els santjoanencs aquest diumenge a dos quarts d'una després d'un empat i dues derrotes en les tres últimes jornades. Els vermell-i-negres recuperen Gerard March i la millor versió de Marc Jordán, però segueixen sense poder comptar amb Lluís Calvera.

Si l'Handbol Sant Cugat té una urgència pel que fa a un canvi de dinàmica necessària, el Sant Joan Despí es troba en una situació molt més complexa. Necessitat de punts, amb 12 fins ara i a només un de l'avantpenúltima posició, els santjoanencs també esperen utilitzar els dubtes dels vermell-i-negres en un duel en què els locals recuperen peces clau.

A l'alta de Gerard March s'afegeix un recuperat Marc Jordán, que va jugar l'últim partit debilitat per un procés gripal. Pel que fa al precedent, el partit d'anada va ser de clar domini santcugatenc, però en els últims minuts el Sant Joan Despí va remar de valent per acabar esgarrapant un empat, tal com recorda el tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño.

Armand Rubiño

És un rival que està molt necessitat de punts. Ara mateix en té 12, tenia expectatives de ser més amunt a la classificació. Allà vam dominar durant tot el partit, però al final vam empatar.


Qui no podrà competir encara és Lluís Calvera, que segueix lesionat, ni Marc Abellí, que segueix de baixa per motius professionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.