L'Handbol Sant Cugat espera que la millora defensiva els faci tornar a vèncer


  • Comparteix:

Els vermell-i-negres volen mostrar les seves credencials més enllà de Sant Cugat / Font: HSC

Els vermell-i-negres volen mostrar les seves credencials més enllà de Sant Cugat / Font: HSC

L'Handbol Sant Cugat visita la pista de l'Handbol Sant Joan Despí. El partit del grup D de la Primera Estatal es jugarà diumenge a dos quarts d'una del migdia. L'equip santcugatenc arriba una posició per sobre del rival amb un avantatge de només dos punts. En les cinc jornades disputades, els vermell-i-negres han guanyat dos partits i han perdut els tres restants. L'objectiu dels homes d'Armand Rubiño és mostrar la millora aconseguida a casa també a domicili malgrat no tenir a disposició Marc Jordán.

El conjunt de Sant Cugat ha començat la temporada de manera irregular pel que fa a resultats. No ha pogut encadenar dues victòries seguides tot i que aquesta estadística es pot trencar en les dues properes jornades, segons opina el tècnic Armand Rubiño. Els santcugatencs són el segon equip més golejador de la lliga amb 156 gols però s'han vist molt penalitzats pels gols encaixats (147). En els últims partits, el grup de Rubiño ha mostrat una millora defensiva que pot ser la clau del matx.

El rival d'aquest cap de setmana arriba en una situació similar a la dels vermell-i-negres. Encara no han trobat la manera de sumar victòries regularment. De fet, de moment només han guanyat en una ocasió. El Sant Joan Despí no és un equip que tingui problemes a l'hora d'anotar sinó que les seves fragilitats també es troben en defensa. Rubiño en destaca el seu bloc consolidat tenint en compte que és un grup que es coneix a la perfecció pels anys que acumulen jugant junts.

Per l'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, els punts es decantaran al costat de l'equip que menys errors cometi.

Armand Rubiño

Esperem que tinguem un bon partit diumenge i que estem encertats en els petits detalls. Molts partits es decideixen per un gol. Hi ha molta igualtat en aquesta competició.


Per al matx d'aquest diumenge, els vermell-i-negres tindran les baixes de Pau Masllorens, Oliver Bonaccini i Marc Jordan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.