El torneig benèfic del Club de Golf Sant Cugat recapta prop de 6.000 euros per a ASDI


  • Comparteix:

Imatge dels premis

Imatge dels premis

El torneig benèfic organitzat pel Club de Golf Sant Cugat ha aconseguit recaptar gairebé 6.000 euros que es donaran a l'Associació Pro-Disminuïts Psíquics i Físics (ASDI). Un total de 168 golfistes han participat de la competició i han contribuït a l'èxit d'aquesta 14a edició.

Un any més, i ja en son 14, el Club de Golf Sant Cugat ha celebrat el torneig benèfic a benefici d'ASDI, en què s'ha recaptat prop de 6.000 euros. Tal com ha dit durant els parlaments la presidenta de l'associació, Mercè Martínez, la intenció és destinar aquests diners a la cobertura d'una terrassa per poder dur-hi a terme activitats de psicoterapia. El gerent del Club de Golf Sant Cugat, Joan Monzó, mostra la seva satisfacció per poder ajudar a ASDI.

Joan Monzó

Des del Club estem molt contents d'haver arribat a la 14a edició i de poder ajudar a ASDI, que és la nineta dels nostres ulls perquè ho necessiten.







En aquesta edició hi han participat 168 golfistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.