El 6è torneig Pericos de Sant Cugat de golf té rècord d'inscrits


Temes relacionats

La Penya Pericos organitza el 6è torneig de golf (16/set/11)


  • Comparteix:

El torneig dels pericos es jugarà dissabte

El torneig dels pericos es jugarà dissabte

La 6a edició del Torneig de golf de pitch and putt, que organitzen els Pericos de Sant Cugat, es disputa aquest dissabte i es convertirà en la més nombrosa amb més de 90 inscrits. Malgrat la falta de llicències de pitch and putt dels jugadors, que els impedia poder jugar, la competició es continuarà celebrant al camp habitual.

La competició compta amb cinc categories, la de handicap superior en masculí i femení, la de handicap inferior també en els dos gèneres i la de 'scratch'. El president de Pericos de Sant Cugat, Toni Giménez, ha remarcat que el torneig es desenvoluparà al camp de pitch and putt malgrat els problemes de l'any anterior. La manca de llicències específiques dels participants va fer que hi hagués la possibilitat de traslladar la competició al camp del Club de Golf Sant Cugat. La modalitat del Par 3 fa que no sigui necessari tenir la llicència de pitch and putt. Ho explica Toni Giménez.

Toni Gimenez

De llicències de pitch and putt n'hi han molt poques aquí. Afortunadament aquest any hem pogut admetre jugadors amb llicència de golf cosa que ens ha permès aquest creixement.






La competició comptarà amb tres sortides de dues hores i mitja cadascuna. La novetat d'enguany és que hi haurà una tercera sortida a causa del gran nombre de peticions. Les tres de la tarda serà quan els darrers participants surtin al camp, fent que la jornada s'allargui entre una i dues hores més que en les edicions anteriors.

Toni Gimenez

S'endarrirà l'entrega de premis fins a les sis perquè hem d'esperar que els participants de la tercera sortida finalitzin.





El torneig s'iniciarà aquest dissabte a dos quarts de nou del matí a les instal·lacions del Club de Golf Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.