Marina Arruti guanya el seu segon Banesto Tour de Sant Cugat


  • Comparteix:

Arruti durant l'entrega de premis

Arruti durant l'entrega de premis

La golfista basca, Marina Arruti s'adjudica el seu segon Banesto Tour de Sant Cugat consecutiu. Després d'una primera jornada positiva les santcugatenques Paula Mustienes i Judith Chaves s'han desinflat i han acabat amb 141 cops i 144 respectivament, a 10 i 13 cops de la guanyadora.

Dos "birdies" en els forats 16 i 17, han servit a Marina Arruti per certificar la victòria en el Banesto Tour disputat a les instal·lacions del Club de Golf Sant Cugat. La golfista basca ha fet 131 cops, set sota par i s'ha adjudicat el torneig estatal de la ciutat per segona vegada consecutiva. Arruti es troba com a casa a Sant Cugat.

Marina Arruti

Sempre és un plaer venir. A Sant Cugat tothom t'acull molt bé i et tracta molt bé. És un club en què es valora el golf.




Les santcugatenques, Paula Mustiens i Judith Chaves han completat una segona jornada discreta, perdent posicions respecte la classificació de dijous. Mustienes ha elaborat una targeta de 73 cops i Chaves, de 75. La presidenta del Comité de Competició del Club Golf Sant Cugat, Montserrat Artigas, valora l'actuació de les santcugatenques i la bona feina feta des del club.

Montserrat Artigas

El torneig és una bona ocasió per veure golf i és un honor pel club rebre aquesta competició.





Artigas afegeix que les jugadores es troben molt a gust a Sant Cugat i que l'any que ve esperen repetir com a seu del Banesto Tour.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.