Larrazábal signa una bona targeta en el seu debut al PGA Championship


  • Comparteix:

Pablo Larrazábal ha fet una bona primera mànega

Pablo Larrazábal ha fet una bona primera mànega

El golfista santcugatenc Pablo Larrazábal ha començat amb bon peu la seva trajectòria al PGA signant el par del camp amb una targeta de 70 cops. Larrazábal ha estat el segon millor espanyol d'aquesta primera mànega, només per darrere de Miguel Ángel Jiménez, que ha estat l'únic golfista espanyol que ha acabat la primera ronda sota par amb un total de 69 cops.

Bon inici de competició de Pablo Larrazábal. El santcugatenc ha completat els 18 forats fent el par del camp, 70 cops, amb dos birdies als forats 6 i 16 i dos boogeys als 5 i 10. Amb aquest resultat, Larrazábal se situa a la 23a posició juntament amb 12 golfistes més. Dels cinc espanyols que participen al PGA Championship, Larrazábal ha fet el segon millor registre, per sobre de Sergio García, Álvaro Quirós i Txema Olazábal però per sota de Miguel Ángel Jiménez.

Larrazábal serà l'encarregat d'iniciar aquesta segona mànega, i juntament amb Steve Marino i Brad Landon obriran la segona jornada del PGA Championship avui a la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.