Larrazábal comença la seva aventura al PGA Championship


  • Comparteix:

El santcugatenc Pablo Larrazábal

El santcugatenc Pablo Larrazábal

El golfista santcugatenc Pablo Larrazábal inicia avui la seva participació al PGA Championship, el darrer 'major' de golf de la temporada. Larrazábal començarà la primera jornada compartint horari amb Steve Marino i Brad Lardon. El santcugatenc vol seguir escalant posicions al rànquing mundial, on s'ha situat entre els 100 primers, concretament en el lloc 94è.

La participació de Larrazábal en aquest important torneig arriba després de finalitzar a la 74a posició al Bridgestone Invitational d'Ohio, puntuació que l'ha dut a baixar una posició a la Cursa a Dubai, la classificació de l'European Tour. Ara, Larrazábal és 13è d'un rànquing en que només els 15 primers accediran al torneig final a Dubai. No obstant, pel que fa el rànquing mundial, en que es tenen en compte altres puntuacions, Larrazábal entra a la llista dels 100 primers a la posició 94. El santcugatenc ha participat només en una ocasió al PGA Championship, va ser el 2008 i no va poder passar el tall inicial.

Larrazábal serà l'encarregat avui d'iniciar aquesta segona mànega, i juntament amb Steve Marino i Brad Landon obriran la segona jornada a la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.