Larrázabal perd pistonada al British Open


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El golfista resident a Sant Cugat Pablo Larrazábal suma sis sobre par i se situa en el lloc 25è a la classificació general del British Open. Després de dues primeres voltes molt bones on havia finalitzat dos cops sota par, Larrazábal no ha tingut el seu millor dia i s'allunya dels llocs capdavanters de la general a falta d'una volta per finalitzar la competició.

Mal dia per Pablo Larrazábal en la tercera volta del British Open. Després del bon inici amb un dos sota par en la primera volta i un par a la segona, en la jornada de dissabte el golfista resident a Sant Cugat ha fet una targeta final de sis sobre par i s'ha situat molt lluny dels llocs capdavanters que fins ara ocupava.

Ara afronta la quarta i darrera volta aquest diumenge amb ganes de millorar el seu joc mostrat aquesta jornada i poder apropar-se de nou als llocs capdavanters a la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.