Domingo quart, Giner 31è


  • Comparteix:

Ivó Giner

Ivó Giner

El golfista santcugatenc Agustín Domingo finalitza l'Alps Tour de Madrid en quarta posició amb una targeta total de 208 cops, quatre sota el par del camp. L'altre golfista santcugatenc que ha participat en aquesta competició, Ivó Giner, ha finalitzat en la 31a posició.

La tercera i última jornada de l'Alps Tour no ha variat massa pels dos golfistes santcugatencs que han participat. Agustín Domingo ha millorat respecte les altres dues jornades, recorrent els 18 forats amb 68 cops, dos menys que en les altres dues jornades que havia sumat un total de 70 cops. Amb aquestes xifres, Domingo ha finalitzat quart amb 208 cops, cinc sota el par del camp.

De la seva banda, Ivó Giner no ha tingut tant bon dia com divendres i ha finalitzat la competició ocupant la 31a plaça. El santcugatenc ha firmat una targeta de 73 cops, que sumats amb els 73 de la primera jornada i els 69 de la segona, suma un total de 215 cops, dos sobre el par del camp.

El golfista Carlos Garcia ha estat el vencedor de l'Alps Tour amb un total de 203 cops, 10 sota el par del camp.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.