170 golfistes participaran en el The Wall's House Masia Can Ametller


  • Comparteix:

Imatge de la presentació del torneig

Imatge de la presentació del torneig

La 1a edició del torneig de golf The Wall's House Masia Can Ametller es disputa avui des de les vuit del matí fins les vuit del vespre al Club de Golf Sant Cugat. El torneig ha tancat les inscripcions amb 170 participants. En acabar el torneig es farà l'entrega de premis i un sopar a la Masia Can Ametller amb presència del conseller d'Interior de la Generalitat, Felip Puig, i diferents personalitats del món empresarial.

El principal objectiu del torneig i del sopar posterior és estrènyer vincles entre l'esport i el món empresarial. És per això que 170 golfistes participaran en el The Wall's House Masia Can Ametller que tindrà la primera sortida a les vuit del matí i la darrera a les tres de la tarda. Posteriorment, cap a les vuit del vespre, tindrà lloc l'entrega de premis i el sopar amb els patrocinadors i personalitats del món empresarial.

El gerent de The Wall's House, Joan Muro, destaca alguns dels temes que es tractaran en aquest sopar empresarial.

Joan Muro

El sopar és una activitat pararel·la al torneig de golf i el que volem farem és convidar personalitats i empresaris perquè aportin solucions a la crisi.








El torneig es disputa durant tot el dia al Club de Golf Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.