Larrazábal arriba a l'Open de França després de triomfar a Munic


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El golfista resident a Sant Cugat Pablo Larrazábal disputa des d'avui i fins diumenge l'Open de França al Le Golf National de París. Un torneig que Larrazábal va guanyar en el 2008 i en què espera repetir després de la victòria de la passada jornada a l'Open de Munic.

Larrazábal arriba a un torneig especial en la seva carrera ja que va ser on va aconseguir el seu primer títol en el circuit europeu ara fa tres anys. I curiosament fins el passat cap de setmana a l'Open de Munic, el barceloní no havia repetit triomf a l'European Tour. A Alemanya va protagonitzar un interessant duel en el play off de desempat contra el castellonenc Sergio García, després d'arribar tots dos empatats al final en un 16 sota par.

Ara Larrazábal disputa fins diumenge un torneig en què la passada edició va resultar vencedor l'andalús Miguel Ángel Jiménez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.