Larrazábal finalitza 14č a l'Open d'Itŕlia


  • Comparteix:

Imatge de Pablo Larrazábal

Imatge de Pablo Larrazábal

El golfista resident a Sant Cugat Pablo Larrazábal no ha pogut conservar les posicions capdavanteres en la darrera jornada de l'Open d'Itŕlia i finalment ha estat 14č. Larrazábal arribava amb opcions de victňria perň en la quarta i definitiva jornada el golfista resident a Sant Cugat ha fet un cop sota par i ha caigut nou llocs a la classificació que ha liderat l'anglčs Robert Rock.

Larrazábal ha caigut dels primers llocs que havia ocupat durant la resta de jornades. Una classificació final que ha quedat comandada per l'anglčs Robert Rock, seguit del dančs Thorbjorn Olesen, l'anglčs Gary Boyd i l'escocčs Peter Whiteford. Larrazábal havia fet unes bones primeres jornades i aspirava als primers llocs de la classificació perň en la darrera jornada no ha pogut mantenir aquestes posicions de privilegi i ha acabat finalment en 14a posició amb una targeta final de 15 cops sota par.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.