Neix el primer club de golf online


  • Comparteix:

Apareix el primer club de golf online

Apareix el primer club de golf online

El Mulligan Golf Club, primer club de golf online, dirigit pel santcugatenc Jordi Feliu, vol promocionar aquest esport al nostre pais i fer-lo més assequible als participants mitjançant descomptes. Pagant 10 euros, aquells golfistes que ho desitgin es podran fer socis del Mulligan Golf Club i disposaran de rebaixes a l'hora de jugar a diferents camps de Catalunya.

El Prat, Terramar, el PGA Tour i Panoràmica són alguns dels 20 camps de golf que estan dins d'aquest programa. Aquest, és el primer club online i ofereix descomptes pels seus socis a l'hora de jugar als diferents camps d'arreu de Catalunya. El director de l'Escola Mulligan i professional de Sant Cugat, Jordi Feliu, explica l'objectiu d'aquesta iniciativa.

Jordi Feliu

Considerem que el golf està per sota de les seves possibilitats. Volem facilitar l'entrada de més gent i fer-lo més assequible per tothom.






Aquells que vulguin informació sobre el Mulligan Golf Club ho poden fer a www.mulligangolfclub.net



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.