Larrazábal no passa el tall per un cop a Sicília

Larrazábal no passa el tall a Sicília per un cop

El golfista resident a Sant Cugat Pablo Larrazábal finalitza en 75a posició a l'Open de Sicília. El català, que no ha passat el tall per només un cop, ha finalitzat la segona jornada amb 74 cops, tres per sobre el par del camp. El guanyador del campionat és el francès Rafael Jacqueline amb 12 sota el par del camp.

Mala actuació de Larrazábal en el torneig italià després de completar una primera jornada acceptable en què va acabar el par del camp. Pel que fa a la segona, no va resultar positiva pel golfista que va finalitzar el recorregut amb tres cops per sobre el par (74). Aquest últim resultat va significar l'adéu de Larrazábal en l'Open de Sicília ja que per un cop no es va classificar per la tercera i quarta jornada del torneig.

Pel que fa a la participació dels altres espanyols destacar la tercera posició de José Manuel Lara, la cinquena de Carlos del Moral i la 13a d'Ignacio Garrido.