Augmenten les sortides


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Par 3

Imatge d'arxiu del Par 3

El Club de Golf Sant Cugat tanca l'any havent augmentat el nombre de sortides respecte l'any anterior. El gerent de l'entitat, Joan Monzó, atorga l'augment a la ventada de l'any 2009, que va obligar al club a tancar les seves portes durant cinc setmanes. Pel 2011 el club pretén seguir el mateix camí que el 2010 i poder acollir alguna prova del circuit de professionals.

El Club de Golf Sant Cugat posa el punt i final al 2010 amb una lleu devallada de socis, xifra que ara mateix se situa al voltant dels 1.300. Pel que fa al nombre de sortides entre el camp de golf i el Pitch&Put, l'entitat santcugatenca ha registrat un augment respecte l'exercici anterior.

El gernet del Club de Golf Sant Cugat, Joan Monzó, analitza el 2010 a Cugat.cat.

Joan Monzó

Aquest any hem tingut la nevada i hem tancat una setmana. Les sortides han estat superiors respecte l'any anterior. Seguim la tònica dels darrers anys.





Pel 2011 el club confia seguir el mateix camí que en els darrers any, però tal com diu Monzó, 'sense massa pretencions'. A més, al mes de maig el club celebrarà eleccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.