La jornada de portes obertes, una tradició més del calendari nadalenc


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club de Golf Sant Cugat torna a omplir el seu camp en la jornada de portes obertes que ha tingut lloc el dia de Nadal. Com ja es tradició per aquestes dates, l'entitat santcugatenca dóna la possibilitat a tots els santcugatencs amb llicència de golf de recórrer els 18 forats del camp. A banda del dia 25, el Golf Sant Cugat també obrirà les seves portes el dissabte 1 de gener.

El gerent del Club de Golf Sant Cugat, Joan Monzó, es mostra satisfet per l'acollida d'aquesta activitat, una cita que ja forma part del calendari de Nadal santcugatenc.

Joan Monzó

Com cada any la resposta és impecable. Es segueix mantenint la tradició de que el dia de Nadal és un gran dia per venir a jugar a golf.



Aquest dissabte, coincidint amb l'1 de gener, el Club de Golf Sant Cugat torna a obrir les seves portes per a tots aquells santcugatencs que tinguin llicència de golf.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.