Domingo es queda a un sol cop de la final de l'Escola del Circuit Europeu


  • Comparteix:

Domingo, eliminat per un cop

Domingo, eliminat per un cop

El golfista santcugatenc Agustín Domingo s'ha quedat a només una posició d'accedir a la final de l'Escola europea. En la seva segona participació, ha quedat molt a prop de classificar-se, però dos bogeys al forat 10 en la penúltima jornada i alguns birdies errats en els instants crucials han deixat el golfista en 24a posició, la primera que no dóna accés a la final.

Tant sols un cop ha separat Agustín Domingo de la final. El mal temps ha complicat la vida als golfistes, que han suat de valent per poder completaR el circuit en condicions.

Domingo ha ocupat places d'accés a la final durant tot el campionat, però algunes errades l'han acabat deixant a les portes. El golfista santcugatenc Agustín Domingo no amaga la seva decepció per haver quedat eliminat.

Agustín Domingo

Estic bastant decebut perquè he estat tota la setmana classificat i lluitant molt contra el temps i, al final, em quedo fora per un cop i per una posició.











Amb aquest campionat, Domingo finalitza la temporada i queda a l'espera de conèixer el calendari per l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.