Cinc santcugatencs a la Gran Final del Peugeot Tour


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El golfista santcugatenc Ivó Giner se situa setè a la Gran Final del Peugeot Tour que està tenint lloc aquests dies al camp Zaudín de Sevilla. Giner, que ha completat la tercera jornada amb una targeta de 70 cops, suma un total de 208 cops, cinc sota el par del camp. A banda de Giner, en el campionat hi ha més presència santcugatenca. Hospital, Domingo, Feliu, i Pérez, tots quatre se situen entre la 18a i la 24a plaça.

Ivó Giner va començar el campionat molt bé, completant els 18 forats amb 66 cops, resultat que el situava líder. En la jornada de divendres, Giner recorria el camp sevillà amb 72 cops i perdia el lideratge,i, en la d'aquest dissabte el santcugatenc ha completat els 18 forats amb 70 cops, un sota el par del camp. Després d'aquestes tres primeres jornades, Ivó Giner se situa en la 7a posició a la taula classificatòria amb un total de 208 cops, cinc sota el par del camp.
A més de Giner, en aquesta Gran Final del Peugeot Tour hi ha quatre santcugatencs més. Nacho Feliu, se situa 18è amb un total de 212 cops, un sota el par del camp. Txomín Hospital i Marc Pérez, que sumen 214 cops, un sobre el par del camp i ocupen la 24 posició i Agustín Domingo, 30è, amb 215 cops, dos sobre el par del camp.

El campionat, que està tenint lloc aquests dies al camp sevillà de Zaudín, finalitza diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.